عنوان خبر :  اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در خصوص پذیرش استعدادهای درخشان (پذیرش بدون آزمون) در دوره دکتری تخصصی (PhD) سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اطلاعیه‌‌ای را در خصوص پذیرش استعدادهای درخشان (پذیرش بدون آزمون) در دوره دکتری تخصصی (PhD) سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: با استعانت از ایزد منان به منظور توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی و در راستای تربیت نیروی انسانی محقق و متخصص، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ بر اساس دستورالعمل اجرایی آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع تحصیلی دکتری از میان برگزیدگان علمی­ در رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشجوی دکتری تخصصی می‌­پذیرد.

دانشجویان گرامی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از جزئیات به نشانی الکترونیکی https://education.gau.ac.ir/NewsDetails?newsid=17583 مراجعه نمایند.

تاریخ ارسال خبر :   17 اردیبهشت 1403 - 08:41    |     تعداد بازدید :   112
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- اطلاعیه- معاونت آموزشی دانشگاه- پذیرفته شدگان دکتری